Silver Screen Cuisine




Silver Screen Cuisine, amb la col·laboració de Great British Chefs i Celebrity Cruises, és tota una experiència gastrònomica i cinèfila: els chefs amb estrella Michelin Alfred Prasad i Pascal Aussignac presenten un menú que fusiona la cuina índia i francesa mentre els comensals gaudeixen de la projecció del film "The Hundred-Foot Journey".
Vaig fer les il·lustracions pel programa de mà inspirades amb els dos restaurants protagonistes de la pel·lícula: el Maison Mumbai i Le Saule Pleureur.
Quin plaer col·laborar en projectes tant interessants i que reuneixen dues de les meves passions: el cinema i el bon menjar!

Silver Screen Cuisine, con la colaboración de Great British Chefs y Celebrity Cruises, es toda una experiencia gastronómica y cinéfila: los chefs con estrella Michelin Alfred Prassad y Pascal Aussignac presentan un menú que fusiona la cocina india y francesa mientras los comensales disfrutan de la proyección del film "The Hundred-Foot Journey".
Hice las ilustraciones para el programa de mano inspiradas en los dos restaurantes protagonistas de la película: el Maison Mumbai y Le Saule Pleureur.
Qué placer colaborar en proyectos tan interesantes y que reúnen dos de mis pasiones: ¡el cine y el buen comer!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada